Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontynuowanie serii?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam do was pytanie, zaczole wrzucac metina na swoj kanal, mam nagrane i wrzucone 3 odcinki, ale tylko 1 obublikowany, niestety oceny tego filmiku są zle jest 5 lapek w gore i 4 w dol, kontynuowac serie pomimo niegatywnych ocen?

Tutaj link do filmiku http://youtube.com/watch?v=YdHPRQM1b0o

Opublikowano

filmy robisz dla siebie a ludzie, którym coś nie zawsze nie podoba byli i będą jeśli masz czas to rób to dla tych 5 osób

/ popraw jakość filmów na te czasy dobra obróbka to podstawa zrób sobie jakieś ladne intro na pewno więcej ludzie cie poleci

Opublikowano

Jakosc zostalo poprawiona w 2 odcinku a w 3 dodane intro, jeszcze nie zostaly te 2 wrzucone

ps.; dzieki za motywacje :)

Opublikowano

Coś lepszego niż Lets Pleye ;x Ale skoro więcej w góre niż w dół to kontynuuj. Najlepiej wyłącz oceny, bo po co? Oglądają Cię dla łapek czy dla filmu?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Przykład DeeJayPallaside'a: 1 odc. większość łapek w dół, 2 odc. po równo i 3 odc. więksość w góre ;-)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

o metinie jest duzo negatywow bo ludzie mysla ze jak ktos gra wmetina to 24 na dobe i sa tzn "no life" albo ze są slabe serwery. ale fakt. robisz dla siebie, chyba ze ci zalezy na ocenach to zmien temat;]

Opublikowano

Robiąc filmiki z metina niczego nie osiągniesz co niby jest w tym ciekawego NIC

Radzę ci nagrywać coś innego nawet już minecraft czy inne pierdoły tam może coś ciekawego cię spotkać a nie np. loot fms czy coś w tym stylu :)

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Nie nagrywaj metina, jedyne ciekawe filmy z metina to wojenka jakiś pro gildii lub ulepszanie jakiś wylansowanych imtemków .

Jeżeli masz dobrego kompa to nagrywaj filmiki z gier typu : BF 3, Skyrim, TF 2

dxbp12.png

|Random 2k12|

Opublikowano
Opublikowano

nie chodzi o literówkę, ja pierdole...

chodzi o METINA. Ktoś to ogląda w ogóle?

no, ogladalnosc metina jest bardzo duza :)

Opublikowano

Chyba tylko FuBu, bo raczej nikt inny z youtuberów się tym nie wybił. A na pewno nie większa niż minecrafta.

Możesz robić, tylko nie wiadomo, kto to będzie oglądać :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Nieprzyjemnie się Ciebie slucha, pjerdolisz coś tam pod nosem, nikt nie wie o co Ci chodzi ^_-

chodzi ci o 2 odcinek(z metina) jak o ten to wiem, on mi wyszedl ch***wo :), ale na poprzednie nagrania ludzie ragowali pozytywnie( pytalem sie na roznycch forach). Rozmawialem tez z isamu na temat hejtu, on mi powiedzial ze, mam sie ich spytac za co dokladnie hejtuja, ale mi sie wydaje ze to jest wina gry, bo pod innymi filmikami mam wiecej lapek w gore niz w dol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...